Nu är det snart påsk och kalendern brukar vara full med roliga saker! Och så ska det också vara. Oavsett om det är påsk, lördag, födelsedag, fest, firmafest, vardag så handlar allting om prioriteringar. Vill du få till en förändring i kropp o knopp måste du vara beredd att prioritera bort vissa saker eller prioritera om.

Du måste träna regelbundet inte ibland, du måste tänka aktivt på vad du äter varje dag tills du kan det, du måste dra ner på somliga saker för att få till en förändring. Den enda i hela världen som kan göra det är DU själv.

Jag kan jaga er, gnälla på er, pusha er, hjälpa er teoretiskt men sen kan jag inte göra mera. När jag jobbar med människor blir jag ibland lite ställd när man blir ledsen för att resultaten uteblir fast man vet att man kanske inte gjort det som krävs för att få resultaten man vill ha. Man hamnar i en ond cirkel och inget blir bättre av det.

Jag vill inte hacka och gnälla på er jag, vill bara att ni tänker lite extra på hur och vad ni prioriterar. Tänk på att du kan träna enkelt, snabbt och effektivt hemma. Det finns träningsställen både i byarna samt inne i städerna – både gruppträning och gym.

En vecka har 168 timmar, tränar du 3 ggr är det MAX 3 ynka timmar i veckan. Och den tiden vet jag att alla har. Sysslor att göra har vi alla mer eller mindre men vi hinner titta i telefonen, vi hinner gå på fest och vi hinner ta hand om hus och hem. Då bör vi hinna med 3 timmar till oss själv med. Du gör detta för att du ska må bra och bättre och orka mer i vardagen!

Så i årets påskägg lägger ni till er själv:
– PRIORITERA rätt saker!
– Ta er tid att träna!
– Njut av maten men tänk till på vad du lägger på tallriken!
– Ha ett litet delmål, när det är uppnått köp eller gör något till dig själv!
– Ta hand om dig och de dina!
– Passa på och var ute nu när ljuset kommer tillbaka!
– Sist men inte minst, ladda och tanka energi och njut av ledigheten!
GLAD PÅSK!